2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

Atsisiųskite NEMOKAMAI KNYGĄ apie SPIRULINĄ!

Knygos apie spiruliną atsisiuntimas

Robert Henrikson, knygos “Žemės maistas Spirulina: kaip šis nepaprastas mėlynai-žalias dumblis gali pakeisti jūsų gyvenimą ir mūsų planetą”  autorius.
Jūs galite visą knygą anglų kalba ir pdf formate nemokamai atsisiųsti iš šio adreso: http://www.spirulinasource.com/PDF.cfm/EarthFoodSpirulina.pdf 

Linkime malonaus skaitymo!

Kur įsigyti spirulinos preparato?

Iš augalo didžiosios vingrūnės (Spirulina maxima) gaminamas preparatas be daugybės privalumų mūsų organizmui išsiskiria ir tuo, kad slopina apetitą, yra puikus baltymų šaltinis, padeda, kai sutrinka riebalų apykaita ir padidėja skrandžio rūgštingumas.

Pakuotė: 100 kaps.
Melsvadumblis spirulina, ypatingas 21-ojo amžiaus maistas - nėra sintetinis, laboratorijoje sukurtas darinys. Tai nemirtinga gyvybės forma, atsinaujinanti ilgiau nei 3,5 milijardo metų, metodiškai verčianti saulės šviesą maistu, o būdama paprasčiausiu organizmu yra mažiausiai paveikta teršalų. Žvelgiant į praeitį, šį svarbų vandens augalą maistui naudojo bei jo gydomąsias savybes vertino Afrikoje ir Amerikoje gyvenantys žmonės. Šiandien spiruliną, seniausią gamtos maistą, naudoja sveikata besirūpinantys žmonės visame pasaulyje. Šie dumbliai turi viską, kas būtina gyvybei palaikyti, todėl yra plačiai naudojami medicinoje ir sveikatos profilaktikoje.
Spirulinoje yra net 60-70 proc. lengvai įsisavinamų baltymų, todėl ji puikiai papildo dietą. Spirulinoje taip pat yra daug mikroelementų - geležies, kalcio, natrio, kalio, vario, magnio, mangano, cinko, fosforo, seleno, daugelis vitaminų, beta karotino (20 kartų daugiau nei morkose), nukleino rūgščių, gama-linoleninės rūgšties, fermentų ir kt. Be to, tai ypatingai geras geležies ir vitamino B12 šaltinis.
Plačiau apie spiruliną, galite pasiskaityti čia.
Nauda:
stiprina imuninę sistemą;
mažina cholesterolio kiekį;
gerina medžiagų apykaitą ir virškinimą;
skatina natūralų organizmo išsivalymą ir jo detoksikaciją;
mažina vėžinių ligų susirgimo riziką.


 
Sudėtis:1 kapsulėje 450 mg Spirulina maxima.
Vartojimas:
1-2 kapsules 3 kartus per dieną valgio metu, užgeriant stikline vandens.

Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamo kiekio. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nevartoti nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą